Algemeen
Pikilia
13,50
Een combinatie van warme en koude voorgerechten
Koude voorgerechten
Ellies piperies
5,50
Olijven en pepertjes
Carpaccio
10,95
Flinterdun gesneden ossenhaas met pittige kaas en dressing
Feta
6.75
Griekse feta kaas
Taramas
6.75
Viskuits smeersel
kruidenbooter
5.00
kruidenboter met stokbrood
Warme voorgerechten
Manitaria
8,25
Gebakken champignons met stukjes kipfilet, knoflook en peterselie
Keftedes
7,50
Griekse gehaktballen met tomatensaus
Dolmades
7,50
Gevulde druivenbladeren met gehakt en rijst, overgoten met een kaassaus
Spanakopita
7,75
Hartige bladerdeeghapjes gevuld met spinazie en feta
Feta Saganaki
8,95
Krokant gebakken schapenkaas
Brochette
6,85
Met tomaat, fetakaas, knoflook, olijven en zonnebloempitjes
Voorgerechten met vis
Thalassini Pikilia
13,50
Een combinatie van vis en zeevruchten
Kalamarakia
8,00
Krokant gebakken inktvisringen met een dressing van olie, citroen, knoflook en peterselie
Sardelles
8,00
Gebakken sardientjes besprenkeld met knoflook en peterselie
Midia
8,00
Gebakken mosselen
Midia Saganaki
8,95
Mosselen gegaard in tomatensaus met knoflook, verschillende soorten kaas en op smaak gebracht met Griekse kruiden
Tiganites Garides
8,50
Gebakken scampi’s (garnalen) (Ongepeld)
Bruschetta met zalm
10,50
Gerookte zalm met toast, zalm, roomkaas, ui, kappertjes en citroen